Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

slider

 

Voordelig een gasfornhuis huren in Den Haag i.p.v. kopen.

Je hebt je HAVO diploma gehaald en na de zomer kan je dan eindelijk op kamers in een studentenhuis in Den Haag. Alle keukenapparatuur is aanwezig, behalve een gasfornuis. Toch wel handig wanneer je macaroni met kaas wil maken! Geen zorgen, want bij wasautomatenverhuur Den Haag kan dat snel en ook nog eens héél voordelig! 

Gasfornuis huren Den Haag

Voor verhuur gasfornuis Den Haag ben je bij ons aan het juiste adres. Na het plaatsen van een bestelling via onze website brengen wij het gasfornuis al binnen enkele dagen bij jou thuis en sluiten deze direct voor je aan. Om er zeker van te zijn dat je jouw nieuwe droompaleisje niet in brand zet, geven we na aansluiting natuurlijk ook nog even wat instructies. Is er een storing? Geen paniek! Je kunt ons altijd bellen en meestal kunnen wij de storing binnen drie dagen al voor je oplossen en kun je dus snel weer lekker koken. Bij verhuizing kunnen wij het gasfornuis altijd voor je meeverhuizen naar je volgende droompaleis, maar het huurcontract gratis overdragen aan je huisgenootjes mag natuurlijk ook. 

Mocht je interesse hebben in een gasfornuis huren Den Haag via wasautomatenverhuur.nl, kijk dan wel eerst even of je wel een gasaansluiting hebt. Weet je deze niet te vinden? Vraag het eens aan je huurbaas, die kan je hier vast en zeker bij helpen! 

Contact

Ben je geïnteresseerd in verhuur gasfornuis Den Haag, maar zit je een beetje krap bij kas? Bekijk nu de aller voordeligste mogelijkheden op onze website en bestel direct! Heb je op voorhand toch nog wat vragen, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!