Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

slider

 

Koelkast huren Den Haag

Voor een koelkast ben je al snel 250 euro kwijt en dat is een behoorlijk bedrag voor een student die net op zichzelf gaat wonen. Bovendien woon je misschien samen met andere studenten en het is natuurlijk niet nodig dat iedereen zijn eigen koelkast heeft. De oplossing? Koelkast Den Haag huren bij wasautomatenverhuur.nl! Niet alleen zijn wij de beste in ons vak, maar we zijn ook nog eens de goedkoopste. Koelkasten huren Den Haag doe je al vanaf 8,25 euro per maand. 

De voordelen van een koelkast huren

Het voordeel van een koelkast bij ons huren is dat je een goede service krijgt. Je koelkast wordt bijvoorbeeld snel geplaatst en geleverd, zodat je niet de eerste week elke dag langs de snackbar hoeft. Als je koelkast een storing krijgt, komt onze storingsdienst binnen drie werkdagen bij je langs om dit op te lossen. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij eerder klaar bent met studeren dan je huisgenoten, terwijl het huurcontract van de koelkast op jouw naam staat. Je hoeft je huisgenoten echter niet zonder koelkast te laten zitten, aangezien bij het koelkast huren Den Haag het huurcontract makkelijk en gratis is over te dragen op één van je huisgenoten. Neem je liever je koelkast mee naar je nieuwe woning? Ook dit is geen probleem, want tegen een kleine vergoeding helpen wij je graag bij de verhuizing van de gehuurde koelkast. 

Er is dus eigenlijk geen enkele reden om geen koelkast te huren bij wasautomatenverhuur.nl. Neem snel een kijkje in ons assortiment voor een koelkast huren Den Haag. 

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!