Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

slider

 

Vaatwasser huren Den Haag

Je bent student en je hebt dus wel wat beters te doen dan afwassen. Studeren neemt namelijk veel tijd in beslag dus je wilt je tijd uitsparen. Een vaatwasser is dus geen overbodige luxe, maar het aanschaffen van het apparaat is een behoorlijke investering. Daarom is een vaatwasser huren Den Haag een betere oplossing en waar kan je beter terecht dan bij de beste en goedkoopste vaatwasser verhuur Den Haag? Bij wasautomatenverhuur.nl kan je al een vaatwasser huren Den Haag vanaf 10,25 per maand en wij verzorgen een snelle levering en plaatsing. 

De voordelen van een vaatwasser huren 

Een vaatwasmachine huren Den Haag heeft zo zijn voordelen. Zo hoef je geen eenmalige dure aanschaf te doen, maar je betaalt maandelijks een laag bedrag. Dit is voornamelijk handig wanneer je met meerdere studenten een woonruimte deelt, want er komt geen ruzie over wie de vaatwasser na de studententijd mee mag nemen naar zijn eigen woning. Wanneer het huurcontract op jouw naam staat kan je er natuurlijk wel voor kiezen om de vaatwasser mee te verhuizen naar een andere woning en tegen een laag bedrag helpen wij jou hier graag bij. Laat je de vaatwasser liever achter bij je huisgenoten? Geen probleem, want het huurcontract is gratis over te zetten. Zoals je ziet zitten er nogal wat voordelen aan het vaatwasmachine huren Den Haag. Zo kan het natuurlijk ook voorkomen dat er een probleem is met het apparaat. Met onze storingsdienst is dit gegarandeerd binnen drie werkdagen opgelost, zodat het ongemak minimaal is. Onze Monteur is dus altijd snel ter plaatse, niet alleen in Den Haag, maar door heel Nederland. 

Vaatwasser verhuur Den Haag helpt jou door jouw studententijd heen. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Met onze storingsdienst is dit gegarandeerd binnen drie werkdagen opgelost, zodat het ongemak minimaal is. Onze Monteur is dus altijd snel ter plaatse, niet alleen in Den Haag, maar door heel Nederland. Naast verhuur verkopen wij ook 2e hands vaatwassers met garantie op Wasjemenou.nl

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!