Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

slider

 

Een wasdroger huren in Den Haag?

Het bestaat, en zo gek is het niet.

Studenten hebben niet veel tijd, dat is algemeen bekend. Studeren, af en toe eens naar de les gaan eventueel, afspreken met vrienden... Alle tijd uitgespaard is dus echt goud waard voor studenten. Je eigen was doen kan heel tijdrovend zijn. Het neemt niet alleen veel plaats in het is ook niet in elke studentenwoonst mogelijk om de was te drogen. Daarnaast neemt het nog eens veel tijd in beslag, tijd die anders voor nuttige zaken gebruikt kan worden. Gelukkig is er wasdroger verhuur Den Haag, voor alle studenten met veel was en weinig tijd. Wasdrogers huren Den Haag biedt studenten de mogelijkheid een wasdroger te huren voor een zeer scherpe prijs. 

Wasdrogers huren Den Haag, wat houdt het allemaal in? 

Voor nog geen €10- per maand kunt u bij ons terecht voor uw eigen wasdroger. Voor deze prijs geniet u niet alleen van een wasdroger van wasdroger verhuur Den haag, maar in de prijs zit ook het onderhoud van uw wasdroger inbegrepen. Denk eens aan de tijd die u allemaal kan besparen. Voor trouwe klanten doen we nog iets extra. Hoe langer je een wasdroger huurt, hoe minder je betaalt. Het is voordeliger om een plan contract af te sluiten voor drie jaar, dan het is om drie keer een jaarplan te betalen. Ideaal voor de student die net met studeren begint. Je studeerervaring zal er op vooruit gaan! Nog meer informatie nodig? Kijk eens verder rond op onze site of neem contact met ons op. 

Zakelijk huren 

We bieden ook de mogelijkheid aan ondernemingen om wasdrogers te huren. De tarieven hiervoor zijn anders. Neem hier gerust contact met ons voor op indien u geïnteresseerd bent. 

Conclusie 
Bent u een student met veel was en weinig tijd? Wasdroger verhuur Den Haag is hierop voorbereid

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!