Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

slider

 

Wie zijn wij

Wasmachine huren, voor studenten

Als student heb je weinig geld te besteden en wil je zeker niet teveel geld kwijt zijn aan huishoudelijke apparaten. Wij hebben DE oplossing voor je: huur een wasmachine. Bij ons kan je voordelig een wasmachine huren. Het bezorgen en het onderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Voor een klein bedrag per maand onbezorgd de was doen. Of je nu in Den Haag, Amsterdam of Groningen woont, overal brengen we de wasmachine bij je thuis en verzorgen wij het onderhoud. 

Lage maandelijkse kosten

Een wasmachine bij ons huren zorgt er voor dat je geen groot bedrag in één keer hoeft uit te geven. Dat geld kan je aan andere zaken besteden. Een wasmachine bij ons huren betekent dat je iedere maand tegen een vast laag tarief kunt wassen. Je weet waar je financieel aan toe bent. 

Studentenhuis 

Ook in studentenhuizen leveren wij wasmachine's. Dit heeft een bijkomend voordeel. Wanneer je in een studentenhuis een wasmachine huurt, kan je hier met meerdere mensen gebruik van maken en dus ook de kosten met meerdere mensen delen. Ons maakt het immers niet uit hoe vaak de wasmachine draait. 

Ruime keuze en niet alleen in wasautomaten 

Of je nu alleen op een kamer woont of in een studentenhuis, het hele arsenaal aan witgoed aanschaffen is een rib uit je lijf. Dat kan ook anders. Naast wasmachine's hebben wij ook vaatwassers, koelkasten en ander witgoedapparatuur. Kijk maar eens rond op onze website, dan zie je voor welke apparatuur je bij ons terecht kan. 

Contract overdragen 

Studenten verhuizen wat vaker dan de gemiddelde Nederlander en dan wil je natuurlijk niet met allerlei apparatuur moeten zeulen. Dat is ook niet nodig. Wanneer je het huurcontract opzegt, komen wij de apparatuur weer bij je ophalen. Natuurlijk kan je het contract ook gewoon overdragen aan de volgende bewoner. Wel zo makkelijk. 

Geen zorgen, gewoon een wasmachine huren 

We zetten nog even de voordelen voor je op een rij: 
1. Niet nodig om direct een groot bedrag te investeren. 
2. Een vast maandelijks bedrag. Je weet waar je aan toe bent. 
3. Lage maandelijkse kosten en toch je was draaien. 
4. De mogelijkheid om de kosten van de maandelijkse huur met meerdere mensen te delen. 
5. Geen gesjouw met witgoed. Wij brengen en halen de wasmachine. 
6. Verhuizen? Draag het contract over aan de volgende bewoner, neem de wasmachine mee of zeg het contract op. 

Ruime keuze in wasmachine's 

Een wasmachine huren wil natuurlijk niet zeggen dat je geen keuze hebt. Op onze website over wasmachine huren Den Haag zie je verschillende types wasmachine's. Zo kan je er altijd één vinden die binnen jouw budget en wensen valt. Het enige wat je nodig hebt is een wateraansluiting, afvoer en een stopcontact. Ben je er niet zeker van dat er een wasmachine geplaatst kan worden in de ruimte die jij hiervoor op het oog hebt? Wij komen bij je kijken om te zien of dit mogelijk is. Heb je vragen over wasautomatenverhuur, kijk dan op de FAQ pagina of neem contact met ons op. 

Contact opnemen

Bij ons kan je altijd snel, makkelijk en goedkoop een wasmachine huren. Wij hebben twee vestigingen, namelijk aan de Cuxhaven 5B in Groningen en aan de Borgweg 29 in Zeerijp. 

Wil je een wasautomaat huren en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? 
Wij informeren en adviseren je graag over wasautomatenverhuur. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@wasautomatenverhuur.nl of door te bellen naar 085 – 273 1994. Wij vertellen graag over wasautomatenverhuur Den Haag en de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!