Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

zakelijk verhuur van witgoedapparatuur

Vraag uw offerte aan
 

Zakelijk verhuur van Witgoed Den Haag

Dient u meerdere locaties van witgoed te voorzien, zoals studentenhuizen, huurwoningen of zorglocaties? Ook voor zakelijk verhuur witgoed Den Haag bent u bij wasautomatenverhuur.nl aan het juiste adres!

Zakelijk witgoed huren Den Haag

Tegen zeer voordelige tarieven bieden wij u een snelle levering van witgoedapparatuur. Onze professionele monteurs zorgen voor een uitgebreide voorinspectie en uiteraard de aansluiting. 

wasmachines zakelijk huren

 

Witgoed huren Den Haag inclusief onderhoud en installatie 

Ook plaatsing en installatie op hoger gelegen verdiepingen zijn voor ons geen probleem. In het geval van een storing, dan gaan wij zo snel mogelijk langs bij de desbetreffende locatie. Doorgaans zijn deze storingen binnen 24 uur en maximaal drie dagen al voor u opgelost. Zo zijn uw huurders dus snel weer voorzien van een werkend gasfornuis of werkende droger. Heeft u zelf geen tijd voor een onderhoudsbeurt aan al die wasmachines en koelkasten? Geen zorgen, ook hier hebben wij een oplossing voor. Speciaal voor onze zakelijke klanten voeren wij maandelijks een controle en eventueel een onderhoudsbeurt uit. 

levering van uw wasautomaten

 

Zakelijk verhuur witgoed Den Haag op een rijtje:

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in zakelijk witgoed huren Den Haag? Kijk dan voor de mogelijkheden op onze website. Prijzen kunnen afwijken, omdat wij voor onze zakelijke klanten veelal speciale aanbieden hebben. Wacht dus niet en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Toch nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

preventief onderhoud aan de wasmachines

 
Offerte aanvragen